BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 6 November 2011

Have a new STORY ! awww .. ♥

Assalamuaalaikum ... hehe.. yerr... ada cerita baru ni agak nyee... mmng pun ada crita bru niee.. crita kedai kopi .. haha ! tak ada lah.. crita ni, crita MUKA BUKU .. not crita kedai KOPI ! haha... ni saya nak crita2 ni pasal tutu .. eee.. sbr lah dlu bha ..  haiyoo... ni cta pasal Mr.E .. nak tau cpa MR.E ? ehhe.. crik lah sendri ... dia tggal kat kidurong..eheh.. i love this boy so muchh .. i know why ... saya dngn dia dh COUPLE ... 5.10.11 .. biar pun date nie tak sbrapa cantik , date ni sngt brmakna bgi saya ok ...  dri ari ahad tu nak jumpa , tpi , cuaca tak mngizinkan , so ujan lbat ... tak dapat lah jumpa ... dia ckp dia nak ambil saya balik kerja ... ujan , mcm mna dia nak ambil ? tak apa.. i tak kesah .. janji dia SETIA , MNyayangi saya sudah cukup bagi saya .. saya tak minta lebih pun ... satu nya lagi , dia ni kuat cemburu , mrh , tpi cpat mnyesal ... hehe.. omg ! -.- please jangan ungkit masa lalu .. prangai dia sma seperti Mr,H dlu ... arrggghh ! no need to repeat back ! DIA DIA , SAYA SAYA ! btol tak ? seriously , i really love MR. E now .saya nak setia dngn dia sbb saya tak nak , kalau saya curang , prkara itu akan kembali kpada saya automatic nya tnpa saya tahu ... hehe ♥ 


tu psl dia , ni psl saya pulak .. 
okee2.. saya dh ada kerja lahh.. hehe. saya kerja kat tmpt my sis dlu kerja kat sogo . kerja situ amat lah boring.. keday bju bha... adoha .. saya smlm tak tauk nak buat mcm mna .. ngantok nyee saya ... rasa nak tido je kja sya mlm tadi .. haizzz... ni first time saya bekerja tauu .. my mom ckp , ko ni pegi kja tak bawa mknan dn minuman .. mna tidak awak pning smpai tak turun hari nii.... saya rasa , better saya crik selepas skolah smnggu niee... bgus lagi ...... 12 jam dlm kedai . adoh ! boring tuu.. kalau awak , awak boring tak kalau dudok je kedaii ... hish2... saya boleh jadi gila tau dlm keday tuu... ke hulu , ke hilir .. ! >.< dh lahh ... , saya nak pergi dulu . 


asalamuaalaikum warahmatullahi wabarakahtuh... 
:)
i love Mr.E
 

Thursday, 3 November 2011

Blog Baru Nampak ?

assalamuaalaikum warahmatullahi wabarakatuh...
hey..lama tak jumpa ? ehhe.. mmng lama pun tak jumpa .. saya rindu lah dngn blog..snggup nak buat baru niee... :)) blog  lama mcm smph lah pulak..tulah yang buat saya rasa mnyampah nak bersih kan.. hehe.. tak slh kan buat blog baru ? saya tau lah awak boring tengok blog saya yang dlu tu.. mcm saya kesah ? hehe.. mula lah prangey gila saya nie.. ni hah !  i nak bagitau yang i dh already break with my ex yang dlu tuu.. H___ .. shhh ! tak blh gitau ... dosa lah nak tau je.. jaga tpi kain orng jee.. hehe :) jangan mrh.. nanti cepat tua tauu .. #tua lah sangat .. saya buat blog nie simple je.. taknak cantik sngt , taknak buruk sngt ..haha ! gila lah saya nie.. saya kan slalu nye ckp SARAWAk , so blog nie ada ckit SARAWAK je.. skit je.. tak bnykk.. saya rindu lah dngn si DIA .. i want to find another guy , but i can't .. i know LOVE IS BLIND right ? REAL LOVE will come to me when time arrive.. i will wait that time .. LOVE IS SWEET to me :)) skrng dh pukul 12 mlm.. saya belum lagi tidur.. ish2.. anak dara tidur larut mlm ni.. hehe.. saya dh biasa lahh.. oklah.. sampai sini je lah saya tulis k..nanti saya update lagi lah kk... :)
                                                                     Assalamuaalaikum
                                                                              ^_^