BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 3 November 2011

Blog Baru Nampak ?

assalamuaalaikum warahmatullahi wabarakatuh...
hey..lama tak jumpa ? ehhe.. mmng lama pun tak jumpa .. saya rindu lah dngn blog..snggup nak buat baru niee... :)) blog  lama mcm smph lah pulak..tulah yang buat saya rasa mnyampah nak bersih kan.. hehe.. tak slh kan buat blog baru ? saya tau lah awak boring tengok blog saya yang dlu tu.. mcm saya kesah ? hehe.. mula lah prangey gila saya nie.. ni hah !  i nak bagitau yang i dh already break with my ex yang dlu tuu.. H___ .. shhh ! tak blh gitau ... dosa lah nak tau je.. jaga tpi kain orng jee.. hehe :) jangan mrh.. nanti cepat tua tauu .. #tua lah sangat .. saya buat blog nie simple je.. taknak cantik sngt , taknak buruk sngt ..haha ! gila lah saya nie.. saya kan slalu nye ckp SARAWAk , so blog nie ada ckit SARAWAK je.. skit je.. tak bnykk.. saya rindu lah dngn si DIA .. i want to find another guy , but i can't .. i know LOVE IS BLIND right ? REAL LOVE will come to me when time arrive.. i will wait that time .. LOVE IS SWEET to me :)) skrng dh pukul 12 mlm.. saya belum lagi tidur.. ish2.. anak dara tidur larut mlm ni.. hehe.. saya dh biasa lahh.. oklah.. sampai sini je lah saya tulis k..nanti saya update lagi lah kk... :)
                                                                     Assalamuaalaikum
                                                                              ^_^

1 comment: